Toimintaa

RETKI PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN TAKIA!

Haaparanta ja Kemin LumiLinna 7.3.

Toivottu retki talvilomalla 7.3. Pohjoiseen, jossa käydään Kemin LumiLinnassa ja Haaparannassa shoppailemassa. Mahdollisuus jäädä myös Tornion Rajalla kauppakeskukseen, jos ei halua Haaparannan puolelle mennä. Haaparannasta on mahdollista siirtyä Tornion kauppakeskukseen, eli Haaparantaan menevät pääsevät myös sinne. Kemin LumiLinnassa on mahdollisuus käydä SnowExperience365 elämystilassa, sisäänpääsy yli 12-vuotiailta 10 euroa ja nuoremmat 5 euroa. 

2012 syntyneet ja sitä nuoremmat vain  huoltajan kanssa.

Haaparantaan lähtevillä olisi hyvä olla pankkikortti mukana (tai vaihtoehtoisesti Ruotsin kruunuja). Osa Haaparannan kaupoista ei ota ollenkaan euroja vastaan ja vaihtorahan saa yleensä kruunuina, jos euroilla maksaminen onnistuu. 

Hinta : 30€/4H-jäsen, 50€/ei jäsen. Retkestä tulee lasku sähköpostiin ilmoittautumisajan päätyttyä. Hinta sisältää matkat. Ruokailut on omakustanteisia.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 21.2. Retki toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi. Ilmoittautuminen on sitova, emmekä palauta rahoja jos osallistuja peruu retkelle lähdön. Näin varmistamme, että osallistujamäärä retken toteutumiselle täyttyy.

 

Ilmoittaudu Pyhäjoen 4h:n nettisivuilla, pääset sinne tästä linkistä: https://pyhajoki.4h.fi/toimintaa/retket/haaparanta/

 

 

 

 

 

 

 

 

Ruokakoululaiset aloittelevat päivän kokkailua
Seleviytyjät -kesäleirillä tutustutaan omiin ryhmiin

Vihannin 4H-yhdistys on osa Suomen 4H-liittoa, joka on Suomen suurin nuorisojärjestö. Toimimme entisen Vihannin kunnan alueella ja tarjoamme lapsille ja nuorille monipuolista toimintaa. Tärkeimpiä toimintamuotojamme ovat:

4H-kerhot

Kurssit ja koulutukset

Retket

  • Teemme retkiä koulujen loma-aikoina ja viikonloppuina esimerkiksi huvipuistoihin, eläintarhoihin ja kylpylöihin

Leirit

  • Järjestämme kesäisin lapsille kesäpäiväleirejä

Kilpailut

Nuorten työllistäminen

4H-yritys

 

Meidät voi tavata monissa lapsille ja nuorille järjestetyissä tapahtumissa sekä messuilla ja markkinoilla. Omana varainhankintamme järjestämme mm. metalli- sekä sähkö- ja elektroniikkaromun keräyksiä sekä pyöritämme ruokarinkitoimintaa ja kierrätysmyymälää. Teemme myös kouluyhteistyötä, esimerkiksi järjestämme vuosittain metsäpäivät Vihannin 8-luokkalaisille ja olemme mukana 7-luokkalaisten ryhmäyttämispäivässä.

Millaista toimintaa sinä haluaisit? Anna meille palautetta ja uusia ideoita!