Yhteistyömahdollisuudet Vihannin 4H-yhdistyksen kanssa

30.10.2018


Ilmoitus/mainos Kyläviestin Joulu-numerossa

 

Olemme tekemässä joulunumeroa julkisena tiedotteena marras-joulukuun vaihteessa jaettavaksi. Numero jaetaan kaikille Vihannin kotitalouden asukkaille. Nyt onkin siis ehdottoman hyvä sauma mainostaa tai vaikka toivottaa hyvää joulua ja kiittää asiakkaittanne kuluvasta vuodesta omalla ilmoituksella. Hinnasto joulunumeroon on erillisellä sivulla. Materiaalin toimitus osoitteeseen vihanti@4h.fi. Ilmoita samalla mainoksen koko ja laskutusosoite

Markkinointi Vihannin Frisbeegolf-radan väylällä

Olemme ahertaneet aktiivisten nuorten ja ihanien talkoolaisten kanssa Frisbeegolf-rataa Vihannin Linnastenkankaalle aktiviteetiksi vihantilaisille ja lähipaikkakuntien harrastajille. Myymme 9/18-väyläiseltä radalta mainoksia, jotka tulevat a) heittopaikalle väyläkartan yhteyteen JA b) korin yläreunaan liimattuna JA c) isoon aluekarttamainokseen. Lisäksi lupaamme sosiaalista mainosta ja mitä todennäköisemmin radastamme tehdään myös laaja lehtiartikkeli paikallislehtiin.

 

Tarjoammekin tätä mahtavaa markkinointipakettia nyt ensisijaisti yrityksellenne. Mainittakoon, että osa keräämistämme avustuksista palautetaan pesämunaksi seuraavaan nuorten projektiin ja loppu tilitetään varainhankintana yhdistyksellemme, josta ne käytetään Vihannin alueen 4H-nuorisotyöhön. Tällä summalla ylläpidetään myös radan kuntoa ja huolehditaan alueen siisteydestä.

 

Sopimus ratamainoksista tehdään 30.4.2023 saakka ja se kattaa myös radalle tulevat mainokset. Rataa on tarkoitus ylläpitää myös sopimuksen jälkeen, jolloin sopimusta on mahdollista jatkaa. Ensisijaisesti tarjoamme jatkosopimusta jo sopimuksen tehneille yrittäjille.

 

Hinta koko sopimuskaudelle sisältäen yhdet mainosmateriaalit on 100€. Laskutetaan sopimuksen mukaan. Mikäli mainoksia täytyy sopimuskauden aikana jostain syystä uusia, laskutetaan ne yritykseltä.

 

Yhteistyösopimus Vihannin 4H-yhdistyksen jäsenille

Haluamme kehittää yhteistyötämme Vihannin alueella paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Niinpä pyydämmekin yhteistyöetuja Vihannin 4H-yhdistyksemme jäsenille. Tämä voi tarkoittaa pientä rahallista etua esimerkiksi tuotteesta tai palvelusta ja se voi olla sidottuna esimerkiksi johonkin tiettyyn kellonaikaan tai päivään. Kyseessä voi olla esimerkiksi kuukausittainen tarjous jostakin tietystä tuotteesta tai palvelusta. Vaihtoehtoja on äärettömästi ja te päätätte yrityksenä millaista etua haluatte antaa. Tätä vastaan ilmoitamme jäsenetuliikkeistä sosiaalisessa mediassa sekä tietysti myös jäsen- ja kerhokirjeissä. Myös kotisivuillemme laitetaan mainokset jäsenetuyrityksistä sekä kustakin edusta, joten hyöty on varmasti molemmin puolinen.

 

Lisätietoja Elina Jaakola, Vihannin 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja,

puh. 040 9644 298 tai

 

KYLÄVIESTIN JOULUNUMERON HINNASTO
 

Koko sivu 300€, 190x264mm

Puolikas sivu 150€, 190x130mm

1/4 sivu 80€, 93x130mm

1/8 sivu 40€, 93x60mm

 

Pelkkä nimi Joulutervehdys-sivulla 10€